Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve fare girdiğini görmek

Rüyada eve fare girdiğini görmek

Rüyada eve fare girdiğini görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, evlat sahibi olacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, çözüm yolları bulamayacağına işaret eder.

Rüyada eve fare girdiğini gördüyseniz:

  • Birçok konuda, önemli kişilerden destek görmeniz olasıdır.

Rüyada eve fare girdiğini görmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin eve girdiğini görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine delalettir.

Rüyada evine fare girdiğini görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada koynuna fare girdiğini görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sırtına fare girdiğini görmek işlerinden feragat edeceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet eder.

Rüyada farenin içine girdiğini görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Rüyada farenin koynuna girdiğini görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine alamet eder.

Rüyada içine fare girdiğini görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments