Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koynuna fare girdiğini görmek

Rüyada koynuna fare girdiğini görmek

Rüyada koynuna fare girdiğini görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sorunlarını teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koynuna fare girdiğini gördüyseniz:

  • yani fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Rüyada farenin koynuna girdiğini görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada koynuna fare girdiğini görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada koynuna yılan girdiğini görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, ağır günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın koynuna girdiğini görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada koynuna fare girmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada koynunda fare görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yanlış anlaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada koynunda kedi görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına tabir olunur.

Rüyada koynuna para koymak sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments