Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin koynuna girdiğini görmek

Rüyada farenin koynuna girdiğini görmek

Rüyada farenin koynuna girdiğini görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, adının ve şanının yürüyeceğine delalettir.

Rüyada farenin koynuna girdiğini gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi çok yoracak tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Rüyada koynuna fare girdiğini görmek zorlukları teker teker aşacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada farenin koynuna girdiğini görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın koynuna girdiğini görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada koynuna yılan girdiğini görmek deniz aşırı işler yapılacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada koynunda fare görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada koynuna fare girmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işarettir.

Rüyada koynunda bebek görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada koynuna yılan girmek başarının ve mutluluğun geleceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments