Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taziye kabul etmek

Rüyada taziye kabul etmek

Rüyada taziye kabul etmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, müjdeli haberler alınacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada taziye kabul etmek gördüyseniz:

  • Başkaları için yaptığınız şeyler sizi mutlu edecek şeylere dönüşebilir.

Rüyada taziye kabul etmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına delalet eder.

Rüyada taziye çadırı görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet eder.

Rüyada taziye evinde olmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinde taziye görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada taziye evi görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kazancının tükenmeyeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına inanılır.

Rüyada taziye vermek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taziye gitmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına tabir olunur.

Rüyada taziye evine gitmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments