Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde tavuk görmek

Rüyada evinde tavuk görmek

Rüyada evinde tavuk görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına delalet eder.

Rüyada evinde tavuk gördüyseniz:

  • Bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Rüyada evin içinde tavuk görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, gönlünce harcama yapmasına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada evinde tavuk görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, çalıştığı yerde amir olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk kızartması yemek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada pişmeye hazır tavuk görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuktan kaçmak üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kümes ve tavuk görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk bacağı görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada tavuğun yumurtasını görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments