Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki siyah fare görmek

Rüyada iki siyah fare görmek

Rüyada iki siyah fare görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, aksiliklerin yaşanacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki siyah fare gördüyseniz:

  • Belli gruplara dahil olmanız ileride size büyük şans getirebilir.

Rüyada büyük siyah fare görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah fareler görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz siyah fare görmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük siyah bir fare görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına yorulur.

Rüyada siyah fare yemek hayatının kötüye doğru gideceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine rivayet eder.

Rüyada iri siyah fare görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada siyah yavru fare görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane siyah fare görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments