Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde nişan görmek

Rüyada evinde nişan görmek

Rüyada evinde nişan görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, işlerinin açılacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada evinde nişan gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınız veya hayatınızı kazanma biçiminiz sizi endişelendirebilir.

Rüyada evinde nişan görmek bol bol hayır duası alınacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, moralinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlının evine gitmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, onların güvenini sarsacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski nişanlının evine girmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada nişanlısını kıskanmak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanlıyla ayrılmak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, her gün daha fazla dolacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisiyle nişanlanmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir başkasını nişanlı görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine inanılır.

Rüyada nişandan kaçmak rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments