Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasını nişanlı görmek

Rüyada bir başkasını nişanlı görmek

Rüyada bir başkasını nişanlı görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, hayırlı adımlar atılacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına işarettir.

Rüyada bir başkasını nişanlı gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız şanslarınızı arttırabilir.

Rüyada kocasının başkasıyla nişanlandığını görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Rüyada nişan merasimi görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlıdan ayrıldığını görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada nişanı bozduğunu görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada nişanlanmış olduğunu görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada nişanlının ailesini görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işaret eder.

Rüyada nişan elbisesi aramak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını nişanlanmış görmek hak yemeyeceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments