Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antik şehir görmek

Rüyada antik şehir görmek

Rüyada antik şehir görmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, sahip olduklarının eksileceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada antik şehir gördüyseniz:

  • İşleri daha da hızlandırmak çekiciliğinizi kullanmanız gerekebilir.

Rüyada antik şehir görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine inanılır.

Rüyada antik tiyatro görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada antik ev görmek onun zamanını çalacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada antik yerler görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Rüyada antik yer görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, sevdiğine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada antik görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, varlıklı kimse olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada antik havuz görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Rüyada antik mezar görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments