Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antik görmek

Rüyada antik görmek

Rüyada antik görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, onların önüne geçeceğine yorulur.

Rüyada antik gördüyseniz:

  • İlişkilerde gerilim hissedilebileceğiniz için doğru şekilde hareket ettiğinizden emin olmanız gerekiyor.

Rüyada antik şehir görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada antik havuz görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada antik mezar görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antik yer görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, vefalı bir insan olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada antik görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, ömrünün uzun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antik yerler görmek halsizleşeceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada antik tiyatro görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalettir.

Rüyada antik ev görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments