Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antik mezar görmek

Rüyada antik mezar görmek

Rüyada antik mezar görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, hayırlı günlerin geleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antik mezar gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak sözler vererek veya hızlı konuşarak sizi dışarıda bırakmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada antik mezar görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada antik görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada antik yerler görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada antik şehir görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada antik yer görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına delalet eder.

Rüyada antik ev görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına alamet eder.

Rüyada antik havuz görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada antik tiyatro görmek helal kazanca sahip olunacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments