Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antik ev görmek

Rüyada antik ev görmek

Rüyada antik ev görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, helal lokma yiyeceğine, hayallerin yarıda kalacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kudretinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada antik ev gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi değiştirmeyin, sonra pişman olursunuz.

Rüyada antik ev görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, büyük başarılara imza atılacağına, malını ve parasını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada antik görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada antik mezar görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına delalet eder.

Rüyada antik şehir görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, hatalı yollara gireceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada antik yerler görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada antik yer görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada antik tiyatro görmek onlara galip geleceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine rivayet eder.

Rüyada antik havuz görmek maddi zararının giderileceğine, mutluluğundan olacağına, başarılarının kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments