Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antik havuz görmek

Rüyada antik havuz görmek

Rüyada antik havuz görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, iyi hissedileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sevinç dolu haberler alacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada antik havuz gördüyseniz:

  • Ödün vermek zorunda hissetmeniz gerekmiyor.

Rüyada antik havuz görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, zayıflayacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada antik tiyatro görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada antik ev görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada antik yerler görmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, nasiplerini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada antik görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada antik yer görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine delalet eder.

Rüyada antik şehir görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalettir.

Rüyada antik mezar görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments