Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde güvercin görmek

Rüyada evinde güvercin görmek

Rüyada evinde güvercin görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinde güvercin gördüyseniz:

  • Maddi gelişmelerin istediğiniz gibi olmadığının veya önceki harcamalarınız nedeniyle kısıtlandığınızın farkına varabilirsiniz.

Rüyada evinde güvercin görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinde beyaz güvercin görmek destek için ailesiyle de konuşacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına inanılır.

Rüyada evin içinde beyaz güvercin görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına inanılır.

Rüyada güvercinlere yem vermek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz güvercin ve yavrusunu görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gece güvercin görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine yorulur.

Rüyada güvercine ekmek vermek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına işarettir.

Rüyada yılan ve güvercin görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments