Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir evinin olduğunu görmek

Rüyada büyük bir evinin olduğunu görmek

Rüyada büyük bir evinin olduğunu görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, bolluğa kavuşacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, üzgün ve hasta olacağına işarettir.

Rüyada büyük bir evinin olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelen gelişmeler zaman alıcı olabilir veya bazı konuların tümüyle yeniden değerlendirilmesi gerekebilir.

Rüyada evin içinde büyük balık görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada evin içine büyük abdestini yapmak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, masa başı bir işe gireceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada evin içine büyük abdest yapmak hayırlı günler yaşayacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde büyük yılan görmek yaşamının yoluna gireceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, işlerin kara geçeceğine yorulur.

Rüyada büyük bir evinin olduğunu görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına delalet eder.

Rüyada evinde büyük yılan görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinin büyük olduğunu görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinde devlet büyüğü görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments