Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde büyük fare görmek

Rüyada evinde büyük fare görmek

Rüyada evinde büyük fare görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, bedeninin şifa bulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına işarettir.

Rüyada evinde büyük fare gördüyseniz:

  • İlerlemek için sizi kullanan kişilere boyun eğmemelisiniz.

Rüyada evinde büyük fare görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, emeklerinin heba olacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada çok büyük fare öldürmek ailesinin de büyük olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada büyük beyaz fare görmek işlerin günden güne açılacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük dişli fare görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, malının, parasının ve canın güvende olacağına inanılır.

Rüyada beyaz büyük fare görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş büyük fare görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük siyah fare görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada büyük ve küçük fare görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments