Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin yıkık olduğunu görmek

Rüyada evin yıkık olduğunu görmek

Rüyada evin yıkık olduğunu görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, her şeyin gönlünce olacağına, şöhret elde edeceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine inanılır.

Rüyada evin yıkık olduğunu gördüyseniz:

  • Size pahalıya patlayacak sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada başkasının evini yıkık görmek bilgiyle donanacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet eder.

Rüyada evin duvarını yıkık görmek kendisini işine veremeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evini yıkık dökük görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, hayatının iyileşeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada evin yıkık olduğunu görmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada evi yıkık görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıkık mezar görmek yolunda devam edeceğine, afiyette ve keyifte olacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkık tavan görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, işlerin yoluna sokulacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada yıkık köprüden geçmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments