Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkık mezar görmek

Rüyada yıkık mezar görmek

Rüyada yıkık mezar görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkık mezar gördüyseniz:

  • Fırsatlar söz konusu olabilir, duygusal konular net düşünmenizi zorlaştırıyor.

Rüyada yıkık mezar görmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkonu yıkık ev görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine yorulur.

Rüyada evin yıkık olduğunu görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yıkık duvar görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, darlık içine düşeceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada yıkık dam görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kabeyi yıkık görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev yıkık görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, şeref ve rütbeye, mutluluk verici olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yıkık kapı görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments