Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin yanında mezar görmek

Rüyada evin yanında mezar görmek

Rüyada evin yanında mezar görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kazancının azalmayacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, kötü sözler duyulacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, dara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin yanında mezar gördüyseniz:

  • Değişiklik sosyal yaşamınızı renklendireceğe benziyor.

Rüyada evin yanında mezar görmek kısmetlerinin kapanacağına, işlerin yoluna sokulacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin yanında mezar görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada mezarlığın yanından geçmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık yanında ev görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık yanında oturmak daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada mezarlık yanından geçmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın yanında uyumak bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments