Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin üstünde minare görmek

Rüyada evin üstünde minare görmek

Rüyada evin üstünde minare görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, bereketli bir döneme girileceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada evin üstünde minare gördüyseniz:

  • Sağduyulu olmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada evin üstünde minare görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, iyi şeyler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evin üstünde olmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada evin üstünde ev görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada evin üstünde cami görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin üstünden düşmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine işarettir.

Rüyada kendini evin üstünde görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin üstünü görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada evin üstünde mezar görmek statü atlayacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments