Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su doldurmak

Rüyada su doldurmak

Rüyada su doldurmak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, yolculuğa çıkmaya, haksızlık yapmayacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına delalettir.

Rüyada su doldurmak gördüyseniz:

  • Değişimden korkmamalısınız.

Rüyada denizden su doldurmak hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada içme suyu doldurmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden testiye su doldurmak mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına rivayet eder.

Rüyada sürahiye su doldurmak işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çaydanlığa su doldurmak huzurunun bozulacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada zemzem suyu doldurmak hayatın tadına varacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzu su doldurmak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına delalettir.

Rüyada güğüme su doldurmak dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments