Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damacanaya su doldurmak

Rüyada damacanaya su doldurmak

Rüyada damacanaya su doldurmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada damacanaya su doldurmak gördüyseniz:

  • Hayata çok olumlu gözlerle bakacağınız için çevrenizdeki sizinle ilgili olmayan anlaşmazlıkları bile düzeltebilecek yapıda olacaksınız.

Rüyada damacanaya su doldurmak dinini yaşayacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet eder.

Rüyada damacana su görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada su damacanası görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, şansının ve bahtının açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir damacana su görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su damacanası taşımak iyilik ve hayır bulacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su dolu damacana görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, barış ve sevgi içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada boş damacana görmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada küveti su doldurmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments