Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin su dolduğunu görmek

Rüyada evin su dolduğunu görmek

Rüyada evin su dolduğunu görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, büyük sorunların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada evin su dolduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle seyahat başlıklı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada evin suyla dolduğunu görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, zarar etmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine delalettir.

Rüyada evin içine su dolduğunu görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına işaret etmektedir.

Rüyada evin su dolduğunu görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden bidonlara su doldurmak umutlarının çoğalacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına rivayet eder.

Rüyada bardaklara su doldurmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına inanılır.

Rüyada çeşmeden bardağa su doldurmak rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, bir konuda destek alacağına alamet eder.

Rüyada havuzun su dolduğunu görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, de elinin bollaşacağına, sıkıntılarını atacağına rivayet eder.

Rüyada sürahiden su doldurmak maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments