Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin sarsıldığını görmek

Rüyada evin sarsıldığını görmek

Rüyada evin sarsıldığını görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, ticaret ehli kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada evin sarsıldığını gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle, duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada evin sarsıldığını görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işarettir.

Rüyada dünyanın sarsıldığını görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremde sarsıldığını görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Rüyada yerin sarsıldığını görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremde sarsılmak hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına inanılır.

Rüyada depremle sarsılmak çalıştığına değeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada evin içinde gelin görmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evine çiş yapmak başarı kaydedeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments