Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde sarsıldığını görmek

Rüyada depremde sarsıldığını görmek

Rüyada depremde sarsıldığını görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, geçim derdinin kalmayacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada depremde sarsıldığını gördüyseniz:

  • Merak etmeyin bunu başaracaksınız.

Rüyada depremde sarsıldığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada depremde sarsılmak bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, renk ve eğlence geleceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada depremle sarsılmak kendi işine kavuşacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada yerin sarsıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dünyanın sarsıldığını görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, sağlık ve hayır getireceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine delalet eder.

Rüyada evin sarsıldığını görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Rüyada deprem kaçmak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada depremde ölen birini görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments