Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin sarsıldığını görmek

Rüyada yerin sarsıldığını görmek

Rüyada yerin sarsıldığını görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerin sarsıldığını gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınız olabilir.

Rüyada yerin sarsıldığını görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, makamından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada depremle sarsılmak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada dünyanın sarsıldığını görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kudretinin yerine geleceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına işarettir.

Rüyada depremde sarsılmak tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada evin sarsıldığını görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada depremde sarsıldığını görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, art niyetli kişilere uyacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işaret eder.

Rüyada bir yer satın almak rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gitmek istediği yere gidememek rahat bir yaşama kavuşulacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments