Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde sarsılmak

Rüyada depremde sarsılmak

Rüyada depremde sarsılmak sistemli şekilde başarıya koşacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, her zaman çok mutlu olacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine yorulur.

Rüyada depremde sarsılmak gördüyseniz:

  • Katılımınızın neye fayda sağlayacağını öğrenmeden, maddi ya da manevi veya fikir bazında yardımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada depremle sarsılmak bol kazançlı bir işe girileceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına tabir olunur.

Rüyada depremde sarsıldığını görmek merdiven atlayacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, güçten ve takatten düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremde sarsılmak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada dünyanın sarsıldığını görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin sarsıldığını görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerin sarsıldığını görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada deprem kaçmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işaret eder.

Rüyada deprem ve sel görmek kötü sözler duyacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments