Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin önünde çiçek görmek

Rüyada evin önünde çiçek görmek

Rüyada evin önünde çiçek görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına delalettir.

Rüyada evin önünde çiçek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan, çevre uyumsuzluğu yüzünden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada evin önünde çiçek görmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencerenin önünde çiçek görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine delalettir.

Rüyada cam önünde çiçek görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, onu darda bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada camın önünde çiçek görmek rahatlık içinde yaşayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına delalet eder.

Rüyada kapının önünde çiçek görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin önünde kum görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin önünde yeşillik görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin önünde düğün görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments