Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin kapısını çalmak

Rüyada evin kapısını çalmak

Rüyada evin kapısını çalmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, düşmanların barışacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, verilen kararların geri çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin kapısını çalmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda tüm hızınızla ileri atılmak, bazı işlere soyunmak ya da kendinizi göstermek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada evin kapısını çalmak mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına tabir olunur.

Rüyada kapı çaldığını duymak ilim ve irfan sahibi olunacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada kapıyı çalmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, işlerin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı zili çaldığını görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada kapı zili çalmak zarar gören insanlara yardım edeceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine delalet eder.

Rüyada kapının çaldığını duymak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada kapı zilini çalmak her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine yorulur.

Rüyada evin zilini çalmak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, her anlamda güçleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments