Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin zilini çalmak

Rüyada evin zilini çalmak

Rüyada evin zilini çalmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, moral bulacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evin zilini çalmak gördüyseniz:

  • Birlikte eskileri anımsayarak çok hoş vakit geçireceksiniz.

Rüyada evin zilini çalmak yandaşı olan birinin vefat etmesine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı zili çalmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hayattan daha zevk alacağına delalettir.

Rüyada kapı zilini çalmak işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına alamet eder.

Rüyada zilgit çalmak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zil çalmak yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada okul zili çalmak sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı zili çaldığını görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada okul zili görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments