Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının çaldığını duymak

Rüyada kapının çaldığını duymak

Rüyada kapının çaldığını duymak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, can sıkıcı haberler almaya, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada kapının çaldığını duymak gördüyseniz:

  • Birileriyle ortak iş kurmak ya da işinizde, o işi bilen kimselerden yardım almak gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kapı çaldığını duymak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kapının çaldığını duymak işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalettir.

Rüyada evin kapısını çalmak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapıyı çalmak kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına inanılır.

Rüyada kapı zili çalmak düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kapı zili çaldığını görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı zilini çalmak rüya sahibinin uyarı alabileceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefon çaldığını duymak kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments