Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı çalmak

Rüyada kapıyı çalmak

Rüyada kapıyı çalmak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kapıyı çalmak gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz kadarı için yola çıkmalısınız.

Rüyada evin kapısını çalmak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulur.

Rüyada kapı zilini çalmak kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada kapı zili çalmak eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine delalet eder.

Rüyada kapı zili çaldığını görmek zorlukların günden güne artacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına alamet eder.

Rüyada kapıyı çalmak de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına inanılır.

Rüyada kapı çaldığını duymak fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına delalettir.

Rüyada kapının çaldığını duymak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik çalmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments