Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı çaldığını duymak

Rüyada kapı çaldığını duymak

Rüyada kapı çaldığını duymak hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işinde zarar edeceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına yorulur.

Rüyada kapı çaldığını duymak gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklarla veya problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada kapı çaldığını duymak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalettir.

Rüyada kapının çaldığını duymak beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada kapı zili çaldığını görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına alamet eder.

Rüyada kapı zilini çalmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin kapısını çalmak maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada kapıyı çalmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, yüküne ortak olacağına alamet eder.

Rüyada kapı zili çalmak işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, insan sevindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada davul çaldığını duymak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kendi işini açacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments