Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin kapılarını değiştirmek

Rüyada evin kapılarını değiştirmek

Rüyada evin kapılarını değiştirmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, belaya ve derde düşeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, bereketin ve karın artacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada evin kapılarını değiştirmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiyi veya projeyi devam ettirmek ya da başlatmak için ilginç fikirleriniz olabilir.

Rüyada evin kapılarını değiştirmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına tabir olunur.

Rüyada evinin kapısının değiştiğini görmek zamanının boşa gideceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilidini değiştirmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada kapı değiştirmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, üzerinde kafa yoracağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada kapının kilidini değiştirmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine rivayet eder.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek bereketli yağmurlara, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine işarettir.

Rüyada kapı kilidi değiştirmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada kapı kiliti değiştirmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, birçok işin birlikte yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments