Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içine çamaşır asmak

Rüyada evin içine çamaşır asmak

Rüyada evin içine çamaşır asmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine tabir olunur.

Rüyada evin içine çamaşır asmak gördüyseniz:

  • İşleri istendiği gibi veya gürültü patırtı olmadan halletmek zor olabilir.

Rüyada evin içine çamaşır asmak yaşamın kolaylaşacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının evinde çamaşır asmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çamaşır yıkayıp asmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipe çamaşır asmak yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada renkli çamaşır asmak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulur.

Rüyada evde çamaşır asmak dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tele çamaşır asmak ilerleyemeyeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine delalettir.

Rüyada siyah çamaşır asmak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments