Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çamaşır yıkayıp asmak

Rüyada beyaz çamaşır yıkayıp asmak

Rüyada beyaz çamaşır yıkayıp asmak kendisini korumaya alacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, işlerin büyüyeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çamaşır yıkayıp asmak gördüyseniz:

  • Daha önceki akılcı tutumlarınız sayesinde elinize önemli bir miktar para geçebilir.

Rüyada beyaz çamaşırları asmak dinden çıkacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz çamaşırlar asmak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada ipe beyaz çamaşır asmak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, çok hayırlı insan olunacağına işarettir.

Rüyada beyaz çamaşır yıkayıp asmak kudretli ve hikmetli kimse olacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada beyaz iç çamaşırı asmak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çamaşır asmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine yorulur.

Rüyada beyaz çamaşır yıkamak asmak kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işarettir.

Rüyada mandalla çamaşır asmak mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments