Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çamaşır asmak

Rüyada siyah çamaşır asmak

Rüyada siyah çamaşır asmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Bilginiz, tecrübeleriniz veya hafızanızla herkesi kendinize hayran edebilirsiniz.

Rüyada siyah çamaşır asmak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipe çamaşır asmak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına yorulur.

Rüyada gece çamaşır asmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalettir.

Rüyada bahçeye çamaşır asmak dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, moralinin bozulacağına delalettir.

Rüyada yıkanmış çamaşırı asmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çamaşır yıkamak asmak kazançlı bir ortaklık kurulacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çamaşır asmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada çamaşırı ipe asmak insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments