Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde yağmur görmek

Rüyada evin içinde yağmur görmek

Rüyada evin içinde yağmur görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, özgüveninin artacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada evin içinde yağmur gördüyseniz:

  • Bazı konularda insanların işinize karışmasını ya da itirazlarla karşılaşmak istemiyorsanız sır saklamayı bilmeniz gerekiyor.

Rüyada evin içinde yağmur görmek lüksüne de lüks katacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada evin içinde yağmur yağdığını görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içine yağmur görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada evin içine yağmur girdiğini görmek borçlanılacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına tabir olunur.

Rüyada evinin içine yağmur yağdığını görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada evine yağmur yağdığını görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Rüyada evin içine yağmur yağmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evine yağmur yağmak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments