Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içine yağmur girdiğini görmek

Rüyada evin içine yağmur girdiğini görmek

Rüyada evin içine yağmur girdiğini görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına inanılır.

Rüyada evin içine yağmur girdiğini gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bir probleminiz olabilir.

Rüyada evin içine yağmur girdiğini görmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalettir.

Rüyada evin içine köpek girdiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine yorulur.

Rüyada başkasının evine girdiğini görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada evine koyun girdiğini görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine inanılır.

Rüyada başkasının evine hırsızın girdiğini görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalettir.

Rüyada evine domuz girdiğini görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada evine ayı girdiğini görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, yaşamının uzun olacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada yılanın evine girdiğini görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, ilim irfan sahibi olacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments