Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada klozet taşı görmek

Rüyada klozet taşı görmek

Rüyada klozet taşı görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada klozet taşı gördüyseniz:

  • Belli bir işi, planı ya da durumu farklı bir hale sokmanın en az riskli veya zararlı yolunu bulmanız gerekiyor.

Rüyada taşmış klozet görmek tekin olmayan işlere girileceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Rüyada klozet taşı görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada taşan klozet görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada klozet taşması görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada klozet yıkamak sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, ilişkilerin noktalanacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet eder.

Rüyada klozete kaka yapmak kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada klozette balık görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada klozette kaka görmek daima ona hürmet göstereceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments