Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boklu klozet görmek

Rüyada boklu klozet görmek

Rüyada boklu klozet görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada boklu klozet gördüyseniz:

  • Yakınen tanımadığınız kişilerle bilgi paylaşmanız kayıplara neden olabilir, güvendiğiniz kişilere yakın durun.

Rüyada boklu klozet görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada klozete oturmak onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada klozeti temizlemek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada klozete kusmak eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada klozete görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, büyük atılımlar yapacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada klozet görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada klozette kan görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada klozette oturduğunu görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, içinin rahat edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments