Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin her yerinde kedi görmek

Rüyada evin her yerinde kedi görmek

Rüyada evin her yerinde kedi görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada evin her yerinde kedi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu değişiklikler var, yapılacak özel planlar geleceğe yönelik gelişmeler zincirinin ilk adımı olabilir.

Rüyada evin her yerinde kedi görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin her yerinde böcek görmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada evin her yerinde yılan görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada her yerinde kıl görmek sosyal konumunun değişeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalet etmektedir.

Rüyada her yerinde yara görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına alamet eder.

Rüyada her yerinde sivilce görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, ekmeğinin verimli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments