Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin penceresinin olmadığını görmek

Rüyada evin penceresinin olmadığını görmek

Rüyada evin penceresinin olmadığını görmek büyük sorunlar yaşanacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına delalettir.

Rüyada evin penceresinin olmadığını gördüyseniz:

  • İşbirlikleriniz ya da ortaklıklarınızla bağlantılı ani olaylar veya vergiler, komisyonlar, nafaka ya da miras başlıklı konular dikkat gerektirebilir.

Rüyada evin penceresinin olmadığını görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kurtuluşu yakalayacağına yorulur.

Rüyada evin yerinde olmadığını görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin yerinde olmadığını görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evinin kapısının olmadığını görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, işine dört elle sarılacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada evin duvarının olmadığını görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısının olmadığını görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin penceresinden çıkmak sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada evin penceresini kapatmak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, hasta ve üzgün olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments