Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarının olmadığını görmek

Rüyada evin duvarının olmadığını görmek

Rüyada evin duvarının olmadığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarının olmadığını gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada evin duvarının olmadığını görmek sözünde duracağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada evinin yerinde olmadığını görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin kapısının olmadığını görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sıkıntı yükleneceğine yorulur.

Rüyada evin penceresinin olmadığını görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, hak yolunu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısının olmadığını görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin yerinde olmadığını görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir evin duvarının yıkıldığını görmek her şeyi kuralına göre yapacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalettir.

Rüyada evinin duvarını görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments