Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıda dolaşmak

Rüyada çatıda dolaşmak

Rüyada çatıda dolaşmak günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada çatıda dolaşmak gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığa sahipsiniz.

Rüyada evin çatısında dolaşmak çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına inanılır.

Rüyada çatıda dolaşmak işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, daima zinde ve genç kalacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlada dolaşmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada helikopterle dolaşmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, mutlu olacağına ve güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçede dolaşmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, şansın önünün kesileceğine, büyük bir makama geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kızla dolaşmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine işarettir.

Rüyada çorapla dolaşmak başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda dolaşmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments