Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın camlarını kırmak

Rüyada arabanın camlarını kırmak

Rüyada arabanın camlarını kırmak tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabanın camlarını kırmak gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlayabilir, eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada arabanın camlarını kırmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına işaret eder.

Rüyada arabanın camını kırmak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabanın camından fırlamak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada arabanın camının kırıldığını görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine delalet eder.

Rüyada cam şişe kırmak çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, adının fesada karışacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada camları kırmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük camı kırmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam vazo kırmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments