Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnun büyüdüğünü görmek

Rüyada burnun büyüdüğünü görmek

Rüyada burnun büyüdüğünü görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına işaret eder.

Rüyada burnun büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı ilgili kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada birinin burnunun büyüdüğünü görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada burnun büyüdüğünü görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada burnunun büyüdüğünü görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, kötü haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının burnunun büyüdüğünü görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına delalettir.

Rüyada dükkanı büyütmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebek büyütmek yarardan çok zarar getireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada dişlerin büyüdüğünü görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına rivayet eder.

Rüyada ayağının büyüdüğünü görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments