Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi yeşile boyadığını görmek

Rüyada evi yeşile boyadığını görmek

Rüyada evi yeşile boyadığını görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, hayattan daha zevk alacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, hep dua edeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine delalet eder.

Rüyada evi yeşile boyadığını gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ya da görevlerinizi ihmal etmeniz durumunda sizi zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada evi yeşile boyadığını görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarı yeşile boyadığını görmek karamsar olacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada saçını yeşile boyadığını görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada evde boyacı görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işarettir.

Rüyada birinin ev boyadığını görmek günahkâr olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına yorulur.

Rüyada ev boyadığını görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, işlerinde başarılı olacağına yorulur.

Rüyada evi beyaza boyadığını görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi maviye boyadığını görmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments