Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev boyadığını görmek

Rüyada ev boyadığını görmek

Rüyada ev boyadığını görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ev boyadığını gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik olayların veya rahatsız edici gelişmelerin hedefinize giden yolda kestirme bir patika oluşturabileceğini düşünmelisiniz.

Rüyada evi maviye boyadığını görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, kısmetinin kapanacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına işaret eder.

Rüyada evi beyaza boyadığını görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet eder.

Rüyada ev boyadığını görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, bol kazançlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada evi yeşile boyadığını görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, maddi gücünü kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin ev boyadığını görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada evde boyacı görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin saçını boyadığını görmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçı siyaha boyadığını görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments