Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ev boyadığını görmek

Rüyada birinin ev boyadığını görmek

Rüyada birinin ev boyadığını görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin ev boyadığını gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak istiyor veya yeni başladığınız ya da sizin için yeni olan bazı konuların hızlanması için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada evi yeşile boyadığını görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evi beyaza boyadığını görmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ev boyadığını görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada ev boyadığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi maviye boyadığını görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada evde boyacı görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada saçını siyaha boyadığını görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, şansa delalet eder.

Rüyada arkadaşının saçını boyadığını görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sıkıntılarının biteceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments